Tramp čestitao Erdoganu pobedu na referendumu

Izvor: Blic, 18.Apr.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp čestitao Erdoganu pobedu na referendumu

Američki predsednik Donald Tramp čestitao je pobedu na referendumu svom turskom kolegi Redžepu Tajipu Erdoganu, saopštili su juče izvori iz Erdoganove palate.

Kako prenosi Rojters, Tramp je pozvao Erdogana kako bi mu čestitao pobedu na referendumu koji je turskom predsedniku doneo šira ovlašćenja.

Ranije je Bela kuća saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da će sačekati sa komentarisanjem referenduma u Turskoj.

- Međunarodna komisija razmatra ovo i objaviće izveštaj za deset do 12 dana. Sačekaćemo i pustiti ih da rade svoj posao - rekao je na brifingu za novinare portparol Bele kuće Šon Spajser.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tramp čestitao Erdoganu pobedu na referendumu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2017

Američki predsednik Donald Tramp čestitao je pobedu na referendumu svom turskom kolegi Redžepu Tajipu Erdoganu, saopštili su izvori iz Erdoganove palate...Kako prenosi Rojters, Tramp je pozvao Erdogana kako bi mu čestitao pobedu na referendumu koji je turskom predsedniku doneo šira ovlašćenja...Bela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.