Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Verovaću Putinu, mada to možda neće dugo trajati

U intervju za Times i Bild Donald Tramp je rekao da će verovati Putinu i Merkelovoj, ali i naglasio da uskoro može promeniti svoje mišljenje. „U početku ću verovati gospođi Merkel i gospodinu Putinu, ali to možda neće dugo trajati“, prenosi njegove reči RT.
Tramp ponudio sporazum o nuklearnom razoružanju u zamenu za ukidanje sankcija
Tramp je takođe obećao da namerava da se dogovara sa Rusijom. Po >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << njegovom mišljenju, tema razgovora može postati ukidanje sankcija ukoliko Rusija ispuni određene uslove.
Američki političar smatra da Rusija sada „ozbiljno pati“ zbog sankcija, i zato „se tu može nešto učiniti, zbog čega bi svi bili na dobitku“. 45. američki predsednik je osudio rusku vojnu intervenciju u Siriji i izrazio mišljenje da je dovela do „užasne humanitarne situacije“.
Pravi razlog za Bregzit je migraciona politika Angele Merkel, uveren je Tramp.
„U 2017. godini počinje nova epoha“

„Ja sam siguran da Bregzita ne bi bilo da ih (zemlje EU) nisu terali da prihvate ogroman broj izbeglica. Migraciona kriza je postala poslednja kap“, izjavio je Tramp. Političar je takođe obećao da će Vašington i London imati poseban trgovinski sporazum koji će pomoći Britaniji da napusti EU. „Ljudi žele da se vrate svom nacionalnom identitetu. Zato, ako me pitate, ja mislim da će primer Britanije pratiti i druge zemlje“, izjavio je on.
Republikanac je takođe rekao da namerava da uvede strožu kontrolu na granicama SAD i ne dozvoli ulazak ekstremista u zemlju. Već 23. januara će potpisati ukaze o ograničenjima za putovanje Evropljana u SAD. A takođe je obećao najstrožu kontrolu putnika koji dolaze iz regiona „u kojima je  prisutan islamski terorizam“. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Tramp ponudio sporazum o nuklearnom razoružanju u zamenu za ukidanje sankcija

Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017

„Tramp je izjavio da bi sa ruskim predsednikom Putinom mogao da sklopi sporazum o smanjenju nuklearnog naoružanja u zamenu za ukidanje američkih sankcija", rezimirao je Times Trampove reči, piše RIA Novosti.. „Oni su uveli sankcije Rusiji, hajde da vidimo možemo li da postignemo neki...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.