Tramp: Veoma se radujem susretu sa papom

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Veoma se radujem susretu sa papom

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se veoma raduje susretu sa papom Franjom tokom predstojeće posete Italiji.
"Veoma se radujem sastanku sa papom", rekao je Tramp na konferenciji za novinare sa italijanskim premijerom Paolom Đentilonijem posle razgovora o pripremi samita lidera G7 koji se održava 26. i 27. maja na Siciliji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Uobičajena je praksa da lideri obaveste Svetu stolicu nekoliko meseci unapred o zahtevu za papsku audijenciju, navodi AFP.
Ipak, zvaničnici Vatikana i Bele kuće rekli su da nastoje da organizuju sastanak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Veoma se radujem susretu sa papom

Izvor: Blic, 21.Apr.2017, 00:23

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se veoma raduje susretu sa papom Franjom tokom predstojeće posete Italiji...- Veoma se radujem sastanku sa papom - rekao je Tramp na konferenciji za novinare sa italijanskim premijerom Paolom Đentilonijem posle razgovora o pripremi samita lidera G7 koji...

Nastavak na Blic...

Tramp: Da, snažna Evropa je veoma važna

Izvor: B92, 21.Apr.2017

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da želi snažnu Evropu, dodajući da je to važno kako za njega kao predsednika, tako i za SAD..."Da. snažna Evropa je veoma, veoma važna za mene kao američkog predsednika, kao i za SAD. Želimo da je vidimo jaku, da pomognemo da bude jaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.