Tramp: 100 dana? To je besmisleno merilo

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: 100 dana? To je besmisleno merilo

Predsednik SAD Donald Tramp će ovog vikenda obeležiliti stoti dan "vladavine" u Beloj kući, a na Tviteru je objavio da to smatra "besmislenim merilom".

- Bez obzira na to šta postignem tokom besmislenog merila od sto dana, a postignuto je mnogo, mediji će ubijati - naveo je Tramp na svom nalogu.

Američki predsednik je za mnogo manje od sto dana uspeo da obori rekord po brzini dostizanja negativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rejtinga u javnosti, a poslednjih dana je u centru pažnje njegov niz zaokreta po velikim temama kampanje - od odnosa prema Kini, preko stava o NATO, do intervencije u Siriji.

Kako piše "Poltiko", prvih sto dana su obično dani kada se najviše radi jer novi predsednici imaju priliku da počnu da ispunjavaju obećanja data tokom kampanje.

- Trampova produktivnost u prvih sto dana je bila mešovita - navodi portal.

Kako se ističe, iako je imao nekoliko poteza u skladu sa obećanim, Tramp je "kriv" za to što je Obamaker i dalje na snazi, ali i za zbrku oko imigranata i obaranja njegove uredbe.

Po pitanju Sirije, navodi "Politiko", dobio je uglavnom pozitivne reakcije nakon odluke da se raketama napadne vojna baza.

No matter how much I accomplish during the ridiculous standard of the first 100 days, & it has been a lot (including S.C.), media will kill! — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 21, 2017
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.