TRAMP NEZADOVOLJAN Republikanci ne štite svog predsednika

Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP NEZADOVOLJAN "Republikanci ne štite svog predsednika"

Američki predsednik Donald Tramp izrazio je svoje nezadovoljstvo republikancima navodeći da "čine malo kako bi zaštitili svog predsednika".

On je to sinoć napisao na svom Tviter profilu, prenosi AP.

"Veoma je tužno da republikanci, čak i neki koji su bili prenešeni preko linije na leđima, čine vrlo malo kako bi zaštitili svog predsednika", napisao je Tramp.

It's very sad that Republicans, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << even some that were carried over the line on my back, do very little to protect their President.

Kako se navodi, on nije pojasnio šta ga je tačno uzrujalo, ali njegovi tvitovi nastaju dok se republikanci bore u Senatu oko zdravstvenog zakona prethodnog predsednika Baraka Obame.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp razočaran republikancima: Oni ne štite svog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2017

Objasnio šta ga je tačno uzrujalo..Američki predsednik Donald Tramp izrazio je svoje nezadovoljstvo republikancima navodeći da "čine malo kako bi zaštitili svog predsednika"...On je to sinoć napisao na svom Tviter profilu, prenosi AP...- Veoma je tužno da republikanci, čak i neki koji su bili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tramp nezadovoljan: Republikanci ne štite svog predsednika

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2017

Američki predsednik Donald Tramp izrazio je nezadovoljstvo republikancima navodeći da "čine malo kako bi zaštitili svog predsednika"...On je to sinoć napisao na svom Tviter profilu, prenosi AP...It's very sad that Republicans, even some that were carried over the line on my back, do very little...

Nastavak na BKTV News...

Tramp se požalio na republikance jer ga „ne štite“

Izvor: Vostok.rs, 24.Jul.2017

Američki predsednik Donald Tramp izrazio je nezadovoljstvo republikancima navodeći da „čine malo kako bi zaštitili svog predsednika“.. . Donald Tramp je svoje nezadovoljstvo iskazao sinoć na svom profilu na Tviteru.. . „Veoma je tužno da republikanci, čak i neki koji su bili preneseni...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.