Izvor: Cafe.ba, 21.Jan.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska će graditi odnose sa Trampovom administracijom

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da Srpska namjerava dodatno da gradi odnose sa novom američkom administracijom, ohrabrena činjenicom da ona ima realnu sliku kada je u pitanju globalna situacija i da ima razumijevanja za ono što se dešava na Balkanu, pa samim tim i u BiH.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Srpska će graditi odnose sa Trampovom administracijom

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2017

VAŠINGTON - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da Srpska namjerava dodatno da gradi odnose sa novom američkom administracijom, ohrabrena činjenicom da ona ima realnu sliku kada je u pitanju globalna situacija i da ima razumijevanja za ono što se dešava na Balkanu, pa samim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.