ŠTA URADIH?! Tramp još nije povukao ni prvi potez, a već je RAZOČARAO BIRAČE

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŠTA URADIH?!" Tramp još nije povukao ni prvi potez, a već je RAZOČARAO BIRAČE

Donald Tramp još nije povukao svoj prvi zvanični potez kao predsedik SAD, ali njegovi glasači već su razočarani. Na tviteru, Trampovom omiljenom sredstvu komunikacije, sve je više nezadovoljnih glasača koji preispituju svoju odluku da kontroverznom republikancu daju svoj glas.

Tviter profil "Trump Regrets" prikuplja te tvitove i objavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ih na svom profilu.

List "Hafington post" kontaktirao je neke od njih da pita zbog čega tačno žale kada je glasanje za Trampa u pitanju.

@realDonaldTrump will you ever be able to suppress your ego? I voted for you with the hope you could change slightly upon a win, seems wrong

- Ne žalim što sam glasao za Trampa. Žalim što u svojoj zemlji nisam imao bolji izbor - rekao je čovek koje je potpisan kao Bil.

Endru kaže da ipak "malo žali" što je glasao za Trampa.

- Vreme će pokazati da li ću lupati glavom o zid zbog svoje odluke i pitati sebe "o bože, šta sam to uradio?" - kaže on.

Neke od Trampovih najtvrđih pristalica, razočarala je činjenica da je čovek za kog su glasali odustao od obećanja koje je davao u kampanji, a od koji je odustao i pre zvaničnog početka mandata. Poput obećanaj da će krivično goniti Hilari Klinton, da će imenovati specijalnog tužioca da istraži koliko je ugrozila državu, pa čak i da će je "strpati iza rešetaka".

- Besan sam jer Tramp neće krenuti na Hilari. Ako Tramp odustane od još nekog obećanja, ja sam završio sa njim - napisao je jedan korisnik.

I'm pissed that Trump is not going after Hillary. If Trump waffles on any other promise I'm done with him

Skot Ford, kaže da bi najviše voleo da je preskočio glasanje u potpunosti. "Da li sam napravio najveću grešku na svetu što sam glasao za tebe?", tvit je koji je uputio novom predsedniku SAD.

Did I make the biggest mistake in my life by voting for you, @realDonaldTrump...?

Forda najviše brien Trampov izbor saradnika u najužem kabinetu, posebno imenovanje Reksa Tilersona za državnog sekretara.

jedna od zapaženijih Trampovih izjava tokom kampanje bilo je obećenje da će "očistiti močvaru" misleći na administraciju u Beloj kući, ali upravo imenovanje određnih ljudi u njegovom kabinetu razočaralo je čak i njegove pristalice.

- Obećao je da će "očistiti močvaru", da će očisti i Vašington, ali ne samo da to nije uradio, nego je močvara ponovo puna. Čak možda i više nego ranije - kaže razočarani Ford, ali nije jedini koji tako misli.

When I voted for @realDonaldTrump , I didn't think "drain the swamp" meant we'd be replacing the swamp w garbage. @RepTomPrice #pricehearing

- Nisam mislio da je "očistiti močvaru" znači zameniti močvaru đubretom - piše korisnik N. Majers.

Da li će Tramp uspeti da promeni mišljenje svojih razočaranih birača?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.