PRVA KOD TRAMPA Tereza Mej stiže u posetu Beloj kući

Izvor: Blic, 22.Jan.2017, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA KOD TRAMPA Tereza Mej stiže u posetu Beloj kući

Novi portparol Bele kuće Šon Spajser objavio je da će predsednik SAD Donald Tramp sledeće nedelje ugostiti britansku premijerku Terezu Mej, što će Trampu biti prvi susret sa nekim stranim liderom u Beloj kući.

Rojters navodi da se iz kratkog saopštenja koje je Spajser uputio ne razaznaje kada će sastanak tačno biti održan.

- Predsednik će ugostiti svog prvog stranog lidera ovog četvrtka kada će Tereza Mej iz Ujedinjenog Kraljevstva doći u Vašington >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u petak - naveo je Spajser.

AP precizira da će sastanak Trampa i Mejove biti održan u petak 27. januara i dodaje da je Spajser takođe zakazao za 31. januar susret novog američkog predsednika sa predsednikom Meksika Enrikeom Penjom Nijetom tokom kojeg bi trebalo da razgovaraju o trgovini, imigraciji i bezbednosti.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp dočekuje prvog stranog lidera: Tereza Mej u četvrtak u Beloj kući

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2017

Novi portparol Bele kuće Šon Spajser objavio je da će predsednik SAD Donald Tramp sledeće nedelje ugostiti britansku premijerku Terezu Mej, što će Trampu biti prvi susret sa nekim stranim liderom u Beloj kući...Rojters navodi da se iz kratkog saopštenja koje je Spajser uputio ne razaznaje kada...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.