Ovo vam se neće dopasti (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Feb.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo vam se neće dopasti (FOTO)

Donald Tramp sastao se sa zvaničnikom samoproglašenog Kosova, koji se na društvenim mrežama hvali da je dobio obećanje da će SAD nastaviti da podržava Kosovo.

"Kosovo je blagoslovljeno jer ima podršku SAD-a. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti da podržava Kosovo. Ovo je večni savez", napisao je uz fotografiju sa sastanka u Vašingtonu predsednik Skupštine Kosova Kadri Veseli.

Podsećamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i da je pre nekoliko dana predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp poslao pismo čestitke kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju povodom godišnjice jednostrano proglašene nezavisnosti.

Tramp čestitao Tačiju! (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.