Oglasio se crnogorski premijer nakon što ga je Tramp odgurnuo: Evo šta je rekao o celoj situaciji (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se crnogorski premijer nakon što ga je Tramp odgurnuo: Evo šta je rekao o celoj situaciji (FOTO) (VIDEO)

To je bila bezazlena situacija i nikako se drugačije ne može protumačiti, poručio je premijer Duško Marković, komentarišući trenutak u kojem ga je američki predsednik Donald Tramp "skrajnuo" kako bi stao u prvi red tokom jučerašnjeg samita u Briselu.

Premijer Crne Gore je ocenio i da Tramp zaslužuje da bude u prvom redu, kao lider najveće svetske sile.

- Želim da kažem da je prirodno da predsednik SAD bude u prvom redu. Crna Gora ostaje privržena prijateljstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa Sjedinjenim Američkim Državama - rekao je Marković na konferenciji za novinare posle sastanka lidera zemalja članica NATO.

On je juče, kako je kazao, imao dve prilike da porazgovara sa Trampom. Prvo je sa njim razgovarao 20 minuta a kasnije su, na svečanosti otvarnja novog sedišta NATO, razmenili nekoliko rečenica.

Printksin: Youtube/Telegraf.rs TV

Marković je kazao da se tom prilikom Trampu zahvalio na njegovoj podršci i ratifikaciji Protokola o pristupanju u Senatu SAD.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OGLASIO SE I CRNOGORSKI PREMIJER: Evo šta Marković kaže o Trampovom guranju

Izvor: Kurir, 26.Maj.2017

...Marković je na konferenciji za medije na kraju sastanka šefova država ili vlada zemalja članica NATO odgovarajući na pitanje novinara švajcarske televizije kako se oseća nakon takvog događaja kazao da isto uopšte nije registrovao i da je u pitanju bezazlena situacija koju je, kao i reakcije,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.