Izvor: Blic, 27.Jul.2017, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OVAJ NEKA IDE KUĆI KOD MAMICE, SAD JE U NEVOLJI" Kako se Tramp obračunava sa SVOJIM NEISTOMIŠLJENICIMA

Miting predsednika Amerike u Ohaju obeležile su demonstracije na ulicama, ali je Donald Tramp ipak imao vremena da potisne ukidanje Obamakera, prozove "lažne vesti", nabroji "svoje mnogobrojne pobede" i čak pohvali "oslobađanje grada od ilegalnih migranata".

Protester at President @realDonaldTrump and First Lady Melania at "Make America Great Again" Rally in Youngstown, Ohio#Trump #MAGA pic.twitter.com/Vl7ehVgSdm
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Hiljade građana okupilo se u Jangstaunu u Ohaju da čuje predsednikov govor, gde su se prodavali predmeti sa obeležjima Trampa i gde je parkiran veliki kamion sa njegovim imenom, a kako prenosi RT, sve je podsećalo na miting tokom predsedničke kampanje.

You just KNOW you are at one of the BEST

Rally's ever when you see this! #OHRally pic.twitter.com/JJVSZQxm4u

Predsednik Tramp počeo je svoj govor proslavljajući glasanje u Senatu kojim se Obamaker zamenjuje novom zdravstvenom sistemom. Brzo se okrenuo ka drugim temama, i udario po medijima koji, kako je rekao, šire "lažne vesti".

- Ovde sam večeras da prosečem kroz filter "lažnih vesti" i obratim se direktno ljudima Amerike - rekao je Tramp.

Some Trump merch @ Youngstown #Trump rally pic.twitter.com/y1bIoJOcKf

Kada je policija izbacila jednog od protestanata i izvela ga napolje, Tramp je počeo da dobacuje.

- Oh, ovaj je mlad. Ide kući kod mamice. Oh, sad je u nevolji. On je u nevolji. I mogu da se kladim da je njegova mamica glasala za nas, je l' tako? - obratio se Tramp publici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.