Nova Trampova glupost: Sirija je Irak ili obrnuto?

Izvor: B92, 13.Apr.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Trampova glupost: Sirija je Irak ili obrnuto?

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp objasnio je kako je obavestio kineskog predsednika Si Đinpinga o udarima na vazduhoplovnu bazu u Siriji.

Međutim, u razgovoru za "Foks biznis" napravio je veliku grešku, rekavši da je 59 raketa ispaljeno na Irak.

Kako je rekao, Đinpinga je o udarima obavestio dok su jeli "najlepše parče čokoladne torte".

"Završili smo večeru i onda prešli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na desert. Jeli smo najlepše parče čokoladne torte koje ste ikada videli i predsednik Đinping je uživao. Ispalili smo 59 raketa, sve inače ispaljene sa veoma velike daljine, to je neverovatno, genijalno, imamo tehnologiju kakvu niko nema", rekao je Tramp.

"Rekao sam mu da smo upravo ispalili 59 raketa u pravcu Iraka", nastavio je Tramp.

"U pravcu Sirije", ispravila je Trampa voditeljka Marija Bartiromo.

"Da, u Siriju", odgovorio je Tramp, a naravno društvene mreže nisu dugo čekale da od svega naprave šalu i da se podsmehnu predsedniku SAD.

Da podsetimo, Tramp se, kada je naređeno ispaljivanje raketa na sirijsku bazu, nalazio na Floridi gde se sasrao sa kineskim predsednikom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.