NAJGORA TRAMPOVA TAJNA Melanija je htela dete, Donald joj je postavio SRAMOTAN USLOV

Izvor: Blic, 27.Apr.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGORA TRAMPOVA TAJNA Melanija je htela dete, Donald joj je postavio SRAMOTAN USLOV

Otkako je postao i zvanično novi predsednik SAD u javnosti se sve česšće spominje kako Donald Tramp i ne vodi previše računa o supruzi Melaniji.

Ove tvrdnje dodatno dobijaju na važnosti nakon što je jedan neimenovani prijatelj bračnog para Tramp u javnost izneo nove informacije.

- Stvari su se promenile šest meseci nakon Melanijine trudnoće. Imala je tada 35 godina, a Donald joj je uporno govorio da joj je to poslednji voz - ispričao je prijatelj koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ih je u to vreme često posećivao, preneo je "Veniti fer".

Neimenovani prijatelj je objasnio da je dete bila Melanijina želja i da se Tramp trudio sve dok se nije oženio i dok Melanija nije čvrsto stala iza svoje želje. Pristao je da ona ostane u drugom stanju, ali samo ako učini sve da što pre vrati vitku liniju nakon porođaja.

- Nikada je nije pitao kako je, niti joj je pomagao. Sve što je govorio bilo je: "Sama si htela dete" - tvrdi ovaj prijatelj.

Druga dva izvora ispričala su da Melanija i Trampova mezimica Ivanka nisu u najboljim odnosima, zapravo, da je njihov odnos hladan. Čak su dodali i da je Melanija razmišljala o razvodu zbog izjava njenog muža o hvatanju žena za polni organ.

- Izgledala je veoma umorno, tužno i mršavo. Niko od nas nije razgovarao sa njom, nismo ni znali šta da joj kažemo - ispričali su prijatelji.

"Veniti fer" tvrdi i da je Melanija postala gospođa Tramp zato što je bila poslušna i tiha. Njegove prethodne supruge, Ivana Tramp i Marla Mapls bile su jake ličnosti i karakateri, dok je lepa Slovenaka stajala sa strane u njegovoj senci. Kako se navodi, govorila je samo onda kada Donald insistira da progovori, a i onda joj je suflirao.

Melanijini saradnici brže-bolje potrčali su da demantuju ove navode tvrdeći da u njima nema istine, ali javnost u njihova objašnjenja čini se ne veruje.

Upravo zbog takvog odnosa Donalda prema svojoj supruzi, koji je i u nekim zvaničnim prilikama mogao da se vidi (na primer, na inauguraciji kada ju je ostavio da sama izađe iz automobila) javnost je stala na stranu žene koju su na samu pomisao da bi mogla da bude prva dama SAD, sredinom prošle godine vređali i omalovažavali. Tviter se zabavlja izrazima lica naizgled tužne i depresivne Melanije po haštegom #SaveMelania, #SadMelania i #HelpMelaina.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.