Izvor: Blic, 13.Apr.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA BOMBA IZ BELE KUĆE Ovakve Trampove reči NIKO NIJE OČEKIVAO

Američki predsednik Donald Tramp objavio je na Tviteru da će "sve biti u redu između SAD i Rusije" i da će "nastupiti trajni mir".

Things will work out fine between the U.S.A. and Russia. At the right time everyone will come to their senses & there will be lasting peace!

- Stvari će se rešiti između SAD i Rusije. U pravo vreme, svi će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se dozvati pameti i nastupiće trajni mir - napisao je Tramp.

Ovaj tvit mogao bi da bude najava smirivanja tenzija izemšu Rusije i SAD nakon obostranih optužbi vezanih za napad hemijskim oružjem U Idlibu u Siriji koje su atmosferu dovele do usijanja. Tramp je optužio Rusiju da je podržala "životinju Asada", a iz Rusije je stigao odgovor u vidu veta na rezoluciju UN o Siriji.

Oštrih reči bilo je i na tokom prve zvanične posete američkog državnog sekretara Reksa Tilarsona Moskvi gde se sreo sa ruskim šefom dimplomatije Sergejom Lavrovim i predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.