CELA PLANETA UZDRMANA: Donald Tramp brani uvoz nemačkih automobila u SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA PLANETA UZDRMANA: Donald Tramp brani uvoz nemačkih automobila u SAD

Skandal nezapamćenih razmera...

Na nedavnom sastanku sa čelnicima nemačkih auto proizvođača, Tramp je izrazio svoju želju da zabrani uvoz automobila iz Nemačke.

Isto se ipak ne bi dogodilo sa nemačkim automobilima koji su napravljeni u SAD. Der Spiegel prenosi da je Tramp zapretio i carinom od 35% na sve automobile uvezene iz inostranstva.

Još od predsedničke kampanje, Tramp je obećavao velika ulaganja u domaću automobilsku industriju. No, teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da republikanska administracija može povratiti poljuljanu domaću industriju automobila bez pritisaka na strane proizvođače.

Der Spiegel tvrdi i da Tramp nije iznao nikakve planove, a u njegovu korist ne ide ni činjenica da je sam vlasnik velikog broja nemačkih automobila, pogotovo onih marke Mercedes.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.