BORBA ZA ISTINU: Tramp osnovao Komisiju za utvrđivanje krađe na izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2017, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA ZA ISTINU: Tramp osnovao Komisiju za utvrđivanje krađe na izborima

Kako se navodi, dvostranačka komisija neće biti ograničena samo na istraživanje izborne prevare

Američki predsednik Donald Tramp osnovao je danas komisiju koja bi trebalo da istraži krađu na izborima, saopštila je Bela kuća.

Portparolka Bele kuće Sara Hakabi Senders izjavila je da je Tramp je potpisao izvršnu uredbu kojom se osniva dvostranačka Predsednička savetodavna komisija za izborni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << integritet, kojom će predsedavati američki potpredsednik Majk Pens, prenosi Rojters.

- Komisija će razmatrati politike i prakse koje su povećale ili narušile poverenje američkog naroda u integritet saveznih izbora- rekla je Hakabi Senders i dodala da će izveštaj biti završen do 2018. godine.

po Trampovom zahtevu, već i na pitanja od prethodnih godina.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.