Autorka Harija Potera stala u odbranu premijera Crne Gore

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autorka "Harija Potera" stala u odbranu premijera Crne Gore

Autorka knjiga o čarobnjaku Hariju Poteru Džoana K. Rouling komentarisala je na svom nalogu na Tviteru neobičnu situaciju iz Brisela, kada je američki predsednik Donald Tramp odgurnuo premijera Crne Gore Duška Markovića na samitu NATO u Briselu kako bi izbio u prvi plan.

"Ti mali, mali, maleni čoveče", napisala je britanska književnica Džoana K. Rouling na Tviteru uz snimak Trampa koji odguruje Markovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Situacija u kojoj je američki predsednik Donald Tramp odgurnuo Duška Markovića na samitu NATO u Briselu kako bi izbio u prvi plan izazvala je indignaciju na Balkanu i privukla pažnju na društvenim mrežama, iako je sam premijer Crne Gore to ocenio kao "bezazlen događaj", preneo je AP. Kako je navela američka novinska agencija, na društvenim mrežama u regionu najčešći naslovi su: "Amerika na prvom mestu" i "Kud si krenuo?"

"Video sam samo reakcije na društvenim mrežama. To je jednostavno jedna bezazlena situacija", rekao je Marković novinarima na samitu.

Umesto da bude uvređen, on je iskoristio priliku da zahvali Trampu na podršci članstvu Crne Gore u NATO, navodi AP. Marković je dodao da je u svakom slučaju "prirodno da predsednik SAD bude u prvom redu".

Predsednik SAD Donald Tramp gurnuo je juče premijera Crne Gore Duška Markovića po strani, kako bi bio u prvom planu na NATO samitu u Briselu. Na snimku se jasno vidi kako Tramp levom rukom snažno gura Markovića u stranu, potom izlazi u prvi plan i namešta odelo, preneo je Rojters. Snimak, na kome se vidi da se Marković nasmešio na ovakav Trampov gest ubrzo se proširio po internetu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TI, MALI, MALI MALENI ČOVEČE" Autorka Harija Potera besna na TRAMPA zbog crnogorskog premijera

Izvor: Blic, 26.Maj.2017

Autorka knjiga o čarobnjaku Hariju Poteru Džoana K. Rouling komentarisala je na svom Tviter nalogu neobičnu situaciju iz Brisela, kada je američki Donald Tramp odgurno Duška Markovića na samitu NATO u Briselu kako bi izbio u prvi plan...- Ti mali, mali, maleni čoveče - napisala je britanska književnica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.