Tajson: Snimaćemo film, igraće me Džejmi Foks

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajson: Snimaćemo film, igraće me Džejmi Foks

Legendarni bokser otkrio da će naslovna uloga biti poverena dobitniku Oskara

Američki glumac Džejmi Foks igraće Majka Tajsona u filmu o legendarnom i problematičnom bokseru. Ovo je za medije otkrio Tajson, koji je nagovestio da bi snimanje moglo da počne do kraja naredne godine.

- Za godinu - godinu i po uradićemo priču o Majku Tajsonu. Džejmi i ja smo već razgovarali na tu temu i njemu će biti dodeljena glavna uloga - otkrio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tajson i objasnio da činjenica da je gotovo vršnjak sa slavnim glumcem neće predstavljati problem.

- Džejmi ima godina skoro kao ja, ali sad postoji sistem animacije i neće biti nikakvih problema.

Prema nekim izveštajima, glumac koji je osvojio Oskara za ulogu u filmu „Rej“ pre deset godina, odavno je impresioniran Tajsonom i već je od šampiona zatražio da mu pomogne u pripremanju novog glumačkog zadatka. I sam Džejmi je u razgovoru za „Lajv šou s Kelijem i Majklom“ još u maju rekao da bi voleo da na filmskom platnu predstavi Tajsona.

- Imao sam priliku da se družim s njim kad je bio na vrhuncu karijere, a sad razgovaram s njim o tome da napravimo film. Mislim da bi ta priča bila fantastična - rekao je Foks.

(G. F.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.