Semjuel L. Džekson: La La Land? Jedva dođoh do 20 min.

Izvor: B92, 20.Feb.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semjuel L. Džekson: La La Land? Jedva dođoh do 20 min.

Holivudski veteran Semjuel L. Džekson jedan je od nekolicine onih koji će glasati na dodeli Oskara i nema nameru da skriva svoje mišljenje.

Cenjeni glumac, koji je član Akademije od prve nominacije za Oskara za “Pulp Fiction” 1995, kaže da nije mogao da pogleda ni pola sata filma “La La Land” koji je osvojio 14 nominacija.

“Uspeo sam da pogledam samo oko 20 minuta filma koji se svima toliko sviđa. Mislim, volim ja Freda Astera i Džindžer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rodžers”, rekao je on i elegantno “propustio” da kaže na koji film misli.

Džekson nije oduševljen ni dramom “Manchester By The Sea”, koji je “delom zanimljiva priča. Ali bih voleo da se lik nečemu nasmejao. Barem nečemu!”

Dakle, koji su njegovi favoriti?

Svideo mu se “Moonlight”, naročito gluma Aleksa Hiberta, Ešton Sanders i Trevante Rouds koji igraju glavne uloge u tri različita vremenska perioda.

“Sviđaju mi se deca. Maheršala (Ali, nominovan za najboljeg sporednog glumca u filmu) je sjajan, ali sviđaju mi se svi koji su igrali tog lika)”, ocenjuje Džekson.

Slavni glumac ne krije ko je njegov favorit za najboljeg glumca: Denzel Vošington koji igra u filmu "Fences".

“Mislim da niko nije uradio bolji posao od Denzela”, rekao je on.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.