Radu, Darka i Milicu u Beču čuva obezbeđenje austrijskih političara

Izvor: Poznati.info, 05.Maj.2016, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radu, Darka i Milicu u Beču čuva obezbeđenje austrijskih političara

Radu Manojlović, Darka Lazića i Milicu Todorović čuvaće u Beču obezbeđenje austrijskih političara. Oni će sa još dvadesetak pevača 25. maja učestvovati na Bečkom Oskaru popularnosti koji se održava u dvorani „Admiral dome“.

Za njihovu bezbednost tokom boravka u Austriji brinuće se posebno obučeni ljudi:

„Svake godine se trudimo da svim izvođačima, baš kao i publici, pružimo potpun >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ugođaj. Samo za naše zvezde biće iznajmljeno nekoliko limuzina. Vozači će ih prevoziti od hotela do dvorane. Biće im na raspolaganju sve što požele. Odlučili smo da angažujemo i dobro obučene ljude, koji će ih čuvati od svake moguće neprijatnosti. Tačno je da su to momci koji obezbeđuju i brojne austrijske političare“, rekao je pevač i producent ove manifestacije Danijel Đurić.

On nam je otkrio ko će još biti na Bečkom Oskaru pored Rade, Darka i Milice.

„Potrudili smo se da napravimo odličan program, tako da će pored njih troje 25. maja Oskar dobiti i Snežana Đurišić, Dejan Matić, Adil Maksutović, Ana Sević, Ivana Selakov, Kaća Živković, Danijel Djurić i mnogi drugi“, objasnio je Đurić.



Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.