Preokret Meksika za glavobolju Rusije (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Meksika za glavobolju Rusije (VIDEO)

Posle remija sa Portugalijom selekcija Meksika upisala je prvu pobedu na Kupu konfederacija pošto je uz dosta problema savladala selekciju Novog Zelanda u Sočiju sa 2:1 (0:1).

Potpuno neočekivano, ali potpuno zasluženo, “kiviji” su došli do prednosti u 42. minutu pogotkom Vuda koji je mogao i ranije da se upiše u listu strelaca, ali je propustio nekoliko dobrih prilika.

Vrlo brzo, početkom drugog dela usledila je kazna pošto je Himenez pogodio u 54. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da bi potpuni preokret došao u 72. kada je Oskar Peralta pogodio za 2:1, a ispostaviće se i konačnu pobedu Meksika.

Posle dva odigrana kola Meksiko i Portugalija imaju po četiri, Rusija tri boda, dok je Novi Zeland bez poena. U poslednjoj rundi sastaće se Meksiko i Rusija te Novi Zeland i Portugalija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDNICA NA MEČU MEKSIKA I NOVOG ZELANDA: Dribling za večnu sramotu, golčina za udžbenike i tuča na samom kraju (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017

Fudbaleri Meksika savladali su Novi Zeland sa 2:1 u meču drugog kola A grupe Kupa konfederacija. . Poveo je Novi Zeland golom Vuda u završnici prvog dela, a Raul Himenez je prelepim pogotkom poravnao rezultat.. U 54. minutu Akvinjo je povukao loptu po levom krilu, pre toga iz igre izbacivši probacivanjem...

Nastavak na HotSport.rs...

Preokret Meksika: Srbin na golu Novog Zelanda video majstoriju Himeneza (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Meksička fudbalska reprezentacija preokrenula je meč protiv Novog Zelanda u svoju korist, pobedila 2:1 i zabeležila prvu pobedu na Kupu Konfederacija, posle remija sa Portugalijom u prvom kolu...Strelci za "sombrerose" bili su Raul Himenez i veteran Oribe Peralta, dok je pogodak za "Kivije" bio delo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.