Pa, da parimo oči: Najlepše haljine dodele Oskara 2015. godine

Izvor: Prva.rs, 23.Feb.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pa, da parimo oči: Najlepše haljine dodele Oskara 2015. godine

Ema Stoun
Zelena je izgleda bila boja broj jedan ovogodišnje dodele Oskara, bar što se tiče odabira haljine. Crvenokosa glumica Ema Stoun ponela dugačku svetlo zelenu haljinu, sa dubokim šlicom napred i dugačkim rukavima s potpisom Elie Saab.

Sledeću damu pogledajte na narednoj strani...  
Dženifer Lopez
Kao što je zelena boja, boja ovogodišnjeg oskara tako je i Elie >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Saab brend ovogodišnjeg oskara. Haljinu s tim potpisom ponela je i Dženifer Lopez. Upitanju je dugačka haljina boje kože sa šljokicama i dubokim dekolteom. Dženifer je imala mali peh jer je žena glumaca Roberta Duvala ponela veoma sličnu haljinu. Ipak to ni malo njije umanjivalo utisak prave princeze koji je ona ostavila.

 
Riz Viterspun
Bela uska, dugačka haljina sa crnom trakom preko ramena i oko struka isticala je odličnu figuru Riz Viterspun. Haljinu potpisuje Tom Ford. Pokazalo se, i ovoga puta, da je crno-bela nepogrešiva kombinacija!

 
Kira Najtli
Kao da je izašla iz bajke! Cvetna haljina boje kože sa cvetnim dezenom izašla je iz fabrike Valentino. Najzastupljeniji kompliment za nju u večeri Oskara bio je da je prava šekspirova princeza!

 
Rita Ora
Iako za kandidatkinja za princezu Oskara 2015. ima mnogo, najbliža pobedi je svakako Rita Ora!. Dugačka haljina sa još dužim šlepom, i zlatnim detaljima pravi je pogodak! Haljinu potpisuje Marchesa.

 
Dženifer Eniston
Na listama raznih svetskih medija povodom najbolje obučenih dama na dodeli Oskara ove godine, na samom vrhu nalazi se Dženifer Eniston. Ona je izabrala marku koja je uvek dobitnička, Versaće! Dugačka korset haljina u bež nijansi i više joj je nego odlično stajala!

 
Gvinet Paltrou
Ako je moguće da neko na dodeli Oskara izgleda najglamuroznije onda je ovoga puta to svakako glumica Gvinet Paltrou. Najglamuroznije, a ujedno i najnežnije. Dugačka roze haljina sa jednim rukavom preko kojeg je na ramenu oogorman cvet, potpisuju Ralph & Russo.

 
Lejdi Gaga
Novopečena verena devojka čini se da je na crvenom tepihu ovogodišnjeg oskara vežbala hod do oltara jer je obukla belu haljinu, poput venčanice s potpisom Azzedine Alaïa. Svu belinu razbila je crvenim dugačkim rukavicama, crvenim aksesoarom u kosi i crvenim karminom. Ovoga puta bez velikih iznenađenja. Ili je možda baš iznenađenje to što nije imala neku jelku, meso i lance po sebi.

 
Skarlet Johanson
Još jedan versaće i još jedna zelena haljina. Ovoga puta kod Skarlet johanson. Dugačka jednostavna zelena haljina razbijena je odličnim aksesoarom, velikom, dugačkom zelenom ogrlicom.

 
Kejt Blanšet
Da se sa crnom haljinom ne može pogrešiti dokaz je Kejt Blanšet koja je crvenim tepihom prošetala u haljini Johna Galliana. Veliku pažnju privukla je njena plava ogrlica koja je na crnoj tkanini najviše došla do izražaja i svakako bila pun pogodak.

 
Džulijan Mur
I pobednica za kraj. A možemo reći Chanelom do pobede. Džulijan Mur oskara je podigla u dugačkoj beloj haljini bez bretela sa crnim detaljima. 
 
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.