Oskarovac Edi Redmajn zadovoljan sobom: “Zahvalan sam svojim pegama i volim svoja usta”

Izvor: Svet, 01.Mar.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskarovac Edi Redmajn zadovoljan sobom: “Zahvalan sam svojim pegama i volim svoja usta”

Britanski glumac Edi Redmajn koji je osvojio Oskara za glavnu ulogu u filmu ‘Teorija svega’, mnoge je obožavateljke zaveo svojom “bebi fejsom”, nežnom puti i pegicama na licu, a u nedavnom intervjuu priznao je da smatra kako mu je upravo njegov izgled pomogao na glumačkom putu.
Glumac je svoju prednost pronašao upravo u svojim fizičkim karakteristikama.
Zahvalan sam na svojim pegama i volim svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << usta i mislim da je upravo to ono što mi je pomoglo da dobijem ulogu sina Anđeline Džoli u svom prvom filmu. Takođe, mislim da su mi pege pomogle da dobijem ulogu sina Džulijan Mur u filmu ‘Savage Grace’. Imam i ja dobrih i loših dana naravno, ali ne žalim se’, rekao je Edi.
U njegovom najnovijem filmu ‘Teorija svega’ mladalački izgled omogućio je tridesettrogodišnjem glumcu da bude upravo savršen za ulogu genijalnog profesora.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREKO TRNJA DO ZVEZDA Nekada su ga glumci ponižavali, a danas je izabran za najboljeg među njima

Izvor: Blic, 01.Mar.2015

Britanski glumac Edi Redmejn trijumfovao je na poslednjoj dodeli Oskara kada je osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu u filmu "Teorija svega". Međutim, priča ovog glumca lako se može svrstati u kategoriju "preko trnja do zvezda"...Onima koji prate filmsku umetnost ovo nije bilo nikakvo iznanađenje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.