Nil Patrik Haris biće domaćin dodele Oskara 2015. godine!

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Okt.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nil Patrik Haris biće domaćin dodele Oskara 2015. godine!

Popularni glumac Nil Patrik Haris biće domaćin ceremonije dodele nagrada Američke filmske akademije 2015. godine.

Zvezda serije “Kako sam upoznao vašu majku” potvrdio je juče ove vesti šaljivim video snimkom koji je objavio na Tviteru.

Dodela Oskara po 87. put održaće se 22. februara u Los Anđelesu. Prošlogodišnju ceremoniju uspešno je vodila Elen Dedženeris, a prethodno su se u toj ulozi oprobali i Set MekFarlan (2013), Bili Kristal >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << (2012) i Džejms Franko i En Hatavej (2011).

Haris već ima iskustva kao domaćin ovakvih događaja, pošto je prethodno četiri puta vodio i dodelu Toni nagrada, a dva puta i Emi nagrade. Ipak, ovo će biti prvi put da zabavlja publiku tokom ceremonije Oskara.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.