Nemoguća misija 4 – Protokol duh

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemoguća misija 4 – Protokol duh

Dvostruki dobitnik Oskara Bred Bird, zajedno s producentima Tomom Kruzom i Džej Džej Abramsom, režira akcijom nabijenu špijunsku avanturu! Jedva čekamo!

Zbog toga što je SNM-ov operativac Itan Hant okrivljen za terorističko bombardovanje Kremlja, predsednik će pokrenuti "Protokol Duh" i poreći bilo kakvu povezanost sa njim i ostatkom agencije. Ostavljen bez sredstava i podrške, Itan će morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pronađe način da skine ljagu sa imena agencije i spreči ponovni napad. Stvari se dodatno komplikuju kad Itana nateraju da na ovu misiju krene sa timom SNM-ovih kolega begunaca čije lične motive ne zna u potpunosti. Režija: Brad BirdUloge: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir MashkovSAZNAJ: Šta gledati od filmova u Bioskop Beograd?
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.