Na kraju dodele Oskara doživeli su vrhunski šok: A sada neka se sve žene dobro drže

Izvor: Press, 28.Feb.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na kraju dodele Oskara doživeli su vrhunski šok: A sada neka se sve žene dobro drže

"Oskar za najbolji film ide filmu "La la land!" , "Neeeeeee, ide filmu "Moonlight"! Zvuči kao šala i kao pravi horor, ali se stvano desilo! Ove rečenice su pre dva dana na ceremoniji dodele Oskara u "Dolbi" teatru u Los Anđelesu izgovorili Fej Danavej i Voren Biti. Svi su bili u šoku, ekipe i jednog i drugog filma, gledaoci, ma cela planeta! A sada pobednici uzvraćaju! >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
foto: zena.blic.rs
Čim je Oskar, počela je promocija prolećne kampanje brenda "Kelvin Klajn". I to jedne posebne kampanje!
Njene zvezde su zvezde filma "Moonlight". Prvi među njima je Trevante Rouds koji je odličan na filmu, a iza kamera, u ovakvom izdanju izgleda senzacionalno.
 

 
U kampanji se pojavljuje i Maheršala Ali, koji je nagrađen Oskarom za najbolju sporednu mušku ulogu. Pobedom je ušao u istoriju jer je postao prvi glumac muslimanske veroispovesti kojem je pripalo ovo priznanje. 
 

 
Alija u ovoj kampanji vidimo golišavog, ali i obučenog u jednoj ležernoj kombinaciji. Ulogu u kampanji dobio je i Ešton Sanders.
 

 
Reakcije na glumce manekene su fenomenalne. Njihova atraktivnost izazvala je lavinu komplimenata. Fanovi im poručuju da izgledaju veoma seksepilno.
Fotografije su preplavile društvene mreže. A ovako izgledaju neke od reakcija.
 





Najmlađa zvezda kampanje
 

 
 
Nove model "Kelvina Klajna" promoviše i Aleks Hibert (12), dečak čiji se izraz lica tokom skandala na dodeli Oskara ne zaboravlja.
Utisak koji je ostavio nakon uloge manekena je sjajan.
njegovo pojavljivanje je uzdrmalo društvene mreže jer je ova mlada zvezda za tren postala omiljena.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako su "Boni i Klajd" napravili HAOS NA OSKARIMA

Izvor: Blic, 01.Mar.2017, 11:20

Dve ikone američkog filma, Voren Biti (79) i Fej Danavej (76), pozvani su da dodele nagradu za najbolji film i ujedno obeleže 50 godina od svog ostvarenja "Boni i Klajd", ali stvari su krenule naopako...Kao što je sada već dobro poznato, Voren Biti je dobio pogrešnu kovertu, onu sa imenom Eme Stoun,...

Nastavak na Blic...

Ugledala je stomačić svoje koleginice: Njena reakcija je neprocenjiva

Izvor: Press, 01.Mar.2017

Jedna dvostruka mama i jedna buduća mama srele su se na holivudskoj zabavi nakon dodele Oskara preksinoć u Los Anđelesu. Kada je Alesandra Ambrosio ugledala trudnički stomačić svoje koleginice Rouzi Hantington Vajtli, nije mogla da sakrije oduševljenje. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.