Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA KORAK OD ODBRANE TITULE: Tipsareviću prija Kina, lako do novog finala

Srpski as brani titulu u kineskom Ćindaou osvojenu prošle godine.

Janko Tipsarević je u polufinalu imao za rivala francuskog predstavnika Matijasa Buržea, šestog nosioca na turniru. Uspeo je da ga savlada u dva seta, sa 6:3, 6:4.
Srbin je napravio dva ‘brejka’ u prvom, odnosno, jedan u drugom setu čime je došao do relativno lakog trijumfa za još jednom finale u Ćindaou, koji mu očigledno prija.
U borbi za odbranu prošlogodišnje titule, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Tipsarević će igrati protiv Oskara Otea iz Nemačke, koji je 367. igrač na ATP listi.
Tipsarević je, inače, 89. igrač sveta, a drugi je nosilac na pomenutom turniru u Kini.
The post NA KORAK OD ODBRANE TITULE: Tipsareviću prija Kina, lako do novog finala appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.