Meril Strip: Mnogo puta sam bila nesavršena glumica

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meril Strip: Mnogo puta sam bila nesavršena glumica

Ukoliko se desi da Oskara još jednom i osvoji, biće on četvrti na njenoj kućnoj polici. Tako je to kada je Meril Strip drugo ime za glumačko savršenstvo, ali i drugo ime za zarobljeništvo u uspehu iz čega odavno više nema bekstva. Od rane mladosti pa do svoje sada već 67. godine najveći deo provela je ona kao glumica – najbolja što je moguće biti – uz, prema sopstvenom priznanju, stalnu tremu može li stvarna Meril >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa svojom ličnošću takvom kakva jeste da „ispuni tog kolosa od glumice Meril Strip, a da nikog ne razočara”. Teško, iako slatko i izazovno breme.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Meril Strip: Mnogo puta sam bila nesavršena glumica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Meril Strip: Mnogo puta sam bila nesavršena glumica

Izvor: Svet, 24.Okt.2016

Ukoliko za ulogu Florens Foster Dženkins u istoimenom filmu Britanca Stivena Frirsa glumica Meril Strip bude uskoro ponovo osvojila nominaciju za Oskara, biće joj to već 20. put i sigurno će se među američkim glumcima i glumicama čuti ono frustrirano: „O, ne! Opet ona!”. Ukoliko se desi da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.