Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2015, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešli Džad otkrila mračnu stranu Holivuda: Terali su me na perverzije da bih dobila Oskara!

Slavna glumica otvorila je dušu za magazin “Variety”, i ispričala je da je tokom snimanja filma “Kiss The Girls” 1996. taj uspešni direktor često zvao da mu se pridruži na večeri u njegovoj hotelskoj sobi. Onda joj je jednom obećaoo da će dobiti nominaciju za Oskara ako ga bude gledala dok se tušira.

Ešli je tada imala samo 28 godina, i kaže da je bilo potrebno da prođe dosta vremena pre nego što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << shvatila šta se zaista dogodilo. Razgovarajući sa drugim glumicama, uvidela je da nije jedina koja je proživela takvu vrstu seksualnog zlostavljanja od strane tog čoveka.

Mnogo godina kasnije, srela ga je na jednoj žurki, gde je sedeo za stolom naspram nje.

“Htela sam naglas i pred svima da ispričam o njegovim perverznim ponudama. Pogledao me je i pokušao da me ućutka. Nisam više bila ta naivna devojčica koja nije shvatala šta joj se dešava. Spremala sam se da ga posramim, a on je rekao: “Mislim da onaj naš dogovor više ne važi.”

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ešli Džad otkriva tajne Holivuda: Da bih dobila Oskara su me terali na perverzije

Izvor: Story, 07.Okt.2015

Glumica Ešli Džad progovorila je o onome o čemu mnoge njene kolege ćute...Naime, glumica je u ispovesti za magazin  "Variety", i ispričala je da je tokom snimanja filma "Kiss The Girls" 1996. taj uspešni direktor često zvao da mu se pridruži na večeri u njegovoj hotelskoj sobi. Onda joj je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.