Džoni Dep: Mučio sam Dikaprija!

Izvor: Prva.rs, 09.Feb.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep: Mučio sam Dikaprija!

Da se i holivudska lica "posipaju pepelom" nakon saradnje s nekim kolegom, potvrdio je Džoni Dep otkrivši da nije bio baš ljubazan prema Leonardu Dikapriju.
Naime, 1993. godine zajedno su snimali film "Šta muči Gilberta Grejpa" nakon čega je tada devetnaestogodišnji Leo bio nominovan za Oskara, maestralno odglumivši mentalno zaostalog dečaka.
"Bilo mi je teško razdoblje, snimati taj film. Ne znam zbog čega. Mučio sam ga. Stvarno jesam. Stalno je govorio o nekim video >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << igricama. Govori sam mu: “Leo neću ti dati da povučeš dim cigarete dok se ponovno sakrivaš od mame” – otkrio je 52-godišnji Dep, dodavši da danas ima vrlo visoko mišljenje o svom kolegi.
"Veoma cenim Lea. Stvarno je naporno radio na tom filmu, i mnogo vremena je istraživao. Na set bi uvek došao spreman", zaključio je Džoni Dep.
Mnogo vremena je od tada prošlo, a Dikaprio je postao jedan od najplaćenijih glumaca današnjice, s brojnim odličnim ulogama. Poslednja za koju mu mnogi predviđaju Oskara je ona u filmu "Povratnik" za koju je nedavno nagrađen Zlatnim globusom.
Izvor: Story.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.