Dajte tog Oskara!

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajte tog Oskara!

Bijonse priprema novu filmsku ulogu, rešena da osvoji zlatnu statuetu.

Foto: AP/Chris Pizzello

Bijonse Nouls konačno će, nakon skoro četiri godine pregovora, zaigrati u novom filmu, rimejku klasika "Zvezda je rođena".

Film studija "Vorner Bros" prošao je kroz nekoliko izmena postavke, pošto je najpre trebalo da ga režira Klint Istvud, sa Leonardom di Kapriom u glavnoj muškoj ulozi. Pominjana su i imena Toma Kruza, Vila Smita i Kristijana Bejla, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada je "Vorner" konačno našao svog glavnog junaka.

Bredli Kuper će igrati glavnu ulogu, i režirati film, a Bijonse će biti poverena naslovna rola.

Film prati "anonimnu" mladu pevačicu, koja se udaje za starijeg muzičara kom karijera ide nizbrdo.

Prvi put je snimljen 1937. sa Dženet Gejnor u naslovnoj ulozi, zatim 1954. sa Džudi Garland, i 1976. sa Barbrom Strajsend.

"Bijonse se nada da će ovim filmom konačno pokazati svoj glumački opseg u punom sjaju. U 'Goldmemberu' je pokazala da ume da glumi, u 'Devojkama iz snova' je bila odlična, i sada se nada da je ovo uloga koja će joj konačno doneti Oskara", rekao je izvor blizak pevačici.

Bijonse je za ulogu u "Devojkama iz snova" 2007. nominovana za Zlatni globus, a tada je navodno pobesnela jer nije bila potpisana kao jedan od kompozitora na pesmi "Listen", koja je bila nominovana za Oskara za najbolju pesmu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.