Da li ste znali da su ovo braća vaših omiljenih glumaca?

Izvor: Blic, 13.Apr.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste znali da su ovo braća vaših omiljenih glumaca?

Zgodnih Hemsvorta ima komada tri, a brat Bena Afleka je bio nominovan za Oskara.

Kris Hemsvort ima dva brata - Lajama i Luka. Sva trojica su uspešni glumci. Verovatno najmanje poznat je ipak 35-godišnji Luk. Glumio je u australijskoj seriji "Neighbours". Lajam je najmlađi Hemsvort, ima 26 godina i pamtimo ga iz filma "The Hunger Games". Kris ima 32 godine i najpoznatiji je po ulozi Marvelovog strip superjunaka Tora u filmovima Thor, The Avengers i Thor: The Dark World. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U braku je s Elzom Pataki, s kojom ima troje dece.

Mlađi brat glumca Džejmsa Franka je Dejv Franko kog ste možda gledali u filmu "Velika iluzija". Kako je sam rekao, činjenica da mu je brat zvezda je za njega istovremeno bila i blagoslov i prokletstvo.

- Prvo, Džejms mi je pomogao da nađem menadžera, što cenim. To je velika stvar. S druge strane, niko neće da me zaposli samo zato što sam mlađi Džejmsov brat, moram da se dokažem. Mnogo ga poštujem, ali želim da izgradim svoju put. Ne želim da me znaju kao mlađeg brata Džejmsa Franka do kraja života. Primetio sam malu promenu. Bar polovina ljudi koju sam upoznao me zna kao Dejva, što je u redu. Polako dolazim do trenutka kada ću biti svoj - rekao je Dejv.

A kako izgleda brat "švedskog macana" Aleksandra Skarsgarda, i koliko Kejsi Aflek liči na svog starijeg i poznatijeg brata, pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.