Andželina Žoli pati zbog narušenog imidža

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli pati zbog narušenog imidža

Jedna od najlepših žena sveta, Andželina Žoli nije najbolje podnela to što je posle dodele Oskara postala predmet ismevanja zbog svoje "desne noge za Oskara".

Mediji su se posle velike ceremonije, koja je održana 26. februara, raspisali o Andželininom stajlingu, a modni kritičari su pokušavali da ocene da li je njena haljina bila previše smela ili pravi fijasko.

Tako je Žolijeva optužila svoju stilistkinju Džen Rejd da je kriva za krah koji je izazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njena Versaće haljina.

- Andželina je zgrožena zbog reakcija na njenu haljinu sa dodele Oskara i zabrinuta je da je njen ugled poljuljan - rekao je izvor blizak slavnoj glumici.

Pored dramatičnog poziranja koje nije naišlo na razumevanje, diskutabilna je i njena kilaža.

Tako je prošle nedelje slavni doktor Dru javno rekao da je glumica neuhranjena i da loše izgleda.

Povezane vesti: Doktor Dru Pinski: Andželina Žoli je opasno neuhranjena Oskar za desnu nogu ide - Andželini Žoli! Šarliz Teron za Oskara naručila haljinu Viktorije Bekam Bred Pit i Andželina Žoli uskoro pred oltarom Pogledajte Andželinu Žoli sa dvanaest godina kako peva "New York, New York"
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.