Tribina: Alter ego – nije nego/život na internetu

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Jun.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina: Alter ego – nije nego/život na internetu

BEOGRAD – U Domu omladine večeras će se sa početkom u 19 časova održati tribina Bioetičkog društva Srbije „Alter ego-nije nego/život na internetu.


Govornik na tribini biće Aleksandra Raičević, MA, komunikolog.

Očigledno, čovek je danas usamljen, priznao on to ili ne. Živimo na internetu. Otuđeni i lažno socijalizovani. Dani nam prolaze hiperbrzinom. Nekada smo bili zatečeni gledajući taj efekat u SF filmovima, a svesni toga ili ne, mi danas živimo upravo te filmove i prihvatamo ih kao našu stvarnost.

Gde god da odete, u kafić, restoran, autobus, na ulici, pa i u muzeju, videćete ljude koji fanatično ‘’klikću’’ na svojim mobilnim uređajima, bilo da traže neke...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.