Treći humanitarni bazar za Ninu

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Jun.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći humanitarni bazar za Ninu

BEOGRAD - Učenici, nastavnici i roditelji OŠ „Veljko Dugošević” zajedno nastavljaju svoje učešće u akciji „Zvezdara za Ninu" na trećem Prolećnom bazaru koji će se održati u subotu, 6. juna, u dvorištu škole, u ulici Milana Rakića 41, sa početkom u 10 sati.

 
Prihod od ulaznica, prodajne izložbe dečjih rukotvorina, sportskih, muzičkih i drugih aktivnosti bogato osmišljenog programa namenjen je lečenju petnaestogodišnje Nine Spremović, obolele od akutne monoblastne leukemije za čiji nastavak lečenja u inostranstvu je potrebno 135.000 evra, objavila je opština Zvezdara.
 
Ovogodišnji prolećni bazar su pomogli: GO Zvezdara, SC „Olimp”, Fitnes centar Korpo, Frikom, Jamnica,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Treći humanitarni bazar u OŠ „Veljko Dugošević“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Jun.2015

Učenici, nastavnici i roditelji OŠ „Veljko Dugošević“ zajedno nastavljaju akciju „Zvezdara za Ninu“. Treći Prolećni bazar biće održan u subotu, 6. juna od 10.00. U dvorištu škole, u ulici Milana Rakića 41, biće organizovana prodajna izložba dečjih rukotvorina, sportske, muzičke...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.