Svi putevi vode u Gudžarat

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jan.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi putevi vode u Gudžarat

Svi putevi u Indiji, drugoj najmnogoljudijoj zemlji sveta i velikoj privredi koja se najbrže razvijala protekle tri godine, vodili su prošle nedelje u Mahatma Mandir, kongresno-izložbeni centar u Gandinagaru, administrativnom centru savezne države Gudžarat.

 
 
Najznačajniji ljudi iz sfere politike, biznisa, nauke iz Indije i pojedinih delova sveta „sjatili“ su se na Globalni samit „Živahni Gudžarat“ (VGGS) 2017, koji je prošlog utorka otvorio domaĆi premijer Narendra Modi.

Sa glavnim motom „Povezivanje Indije sa svetom“, učesnici dvogodišnjeg najznačajnijeg samita u Indiji su bili predsednici nekoliko država, premijeri i njihovi zamenici, te ministri. Državno-privrednu delegaciju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.