Svečana dodela Nacionalne nagrade za DOP 2014

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečana dodela Nacionalne nagrade za DOP 2014

BEOGRAD - Centar za infrastrukturu kvaliteta i Tim Privredne komore Srbije za društveno odgovorno poslovanje 1. aprila organizuju svečanu dodelu nagrada za 2014. godinu najboljim kompanijama u oblasti društveno odgovornog poslovanja (DOP) u kategorijama za mala i mikro i srednja i velika privredna društva.

Svečana dodela nagrada organizovaće se 1.aprila u 13 časova u Privrednoj komori Srbije, u Resavskoj ulici. 

Na svečanoj dodeli obratiće se Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Radi promocije i uspostavljanja principa i prakse društveno odgovornog poslovanja, Privredna komora Srbije ustanovila...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.