SKGO nagradio osam novinara

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Okt.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKGO nagradio osam novinara

BEOGRAD - Na konkurs SKGO, koji je trajao od 1. marta do 31. avgusta, stigle su 72 prijave, a u konkurenciju za nagrade u četiri kategorije uvršteno je 69 medijskih priloga koji su ispunili utvrđene kriterijume.

 
Te četiri kategorije bile su: evropske integracije, zaštita životne sredine, rodna ravnopravnost i unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou.
 
Ukupno je nagrađeno osam novinara i novinarki nacionalnih, regionalnih i lokalnih medija, a ocenu o najboljim medijskim prilozima doneo je nezavisni žiri koji čine iskusni urednici i novinari vodećih redakcija: Veselin Simonović - glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Blic, Zoran Panović - glavni i odgovorni dnevnog lista Danas,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.