Radionica „Skriveni uglovi Beograda“

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Okt.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica „Skriveni uglovi Beograda“

BEOGRAD – Radionica  „Skriveni uglovi Beograda” biće održana u novembru tokom koje će se učesnici imati priliku da nauče kako da otkrivaju različite slojeve i značenja grada i da ih interpretiraju i predstavljaju drugima na inovativne načine.

 
Radionica će biti podeljena na dva dela: prvi, posvećen participativnom mapirianju, od 4. do 6. novembra, a drugi, posvećen interpretaciji nasleđa,od 11. do 13. novembra 2016. godine, najavila je organizacija Evropa Nostra Srbija.
 
Biće predstavljen metod participaticnog mapiranja, ali i ideja baštine, značaj njenog očuvanja i različite mogućnosti njene interpretacije.
 
Tokom prvog dela radionice učesnici će se upoznavati...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.