Prijavi se za FON Hakaton

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Mar.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavi se za FON Hakaton

BEOGRAD - Ako si IT entuzijasta i spreman si da napraviš još jedan korak ka svetlijoj budućnosti, FONIS i Istraživačko – razvojni centar u saradnji sa kompanijom SBB organizuju četvrti po redu FON Hakaton, tradicionalno takmičenje u programiranju za mlade.


FON Hakaton će se održati 31. marta i 1. aprila u prostorijama Istraživačko-razvojnog centra Fakulteta organizacionih nauka.
 
 
Takmičari će dobiti šansu da u timovima od 3 ili 4 člana, pokažu svoje znanje, ideje i da u roku od 24 časa reše realan problem iz oblasti održivog razvoja.

Pored Hakatona ove godine takmičari će imati mogućnost da učestvuju na potpuno novom delu projekta pod nazivom Tech Challenge,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.