Izvor: DobreVesti.rs, 23.Apr.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv mladima da dostave poslovne ideje za preporod sela

BEOGRAD – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pozvalo je mlade i udruženja poljoprivrednika da dostave svoje poslovne ideje za preporod i opstanak sela.

Ministarstvo je pozvalo pre svih, mlađe proizvođače, udruženja, naučne ustanove i savetodavne stručne službe, kao i lokalnu samoupravu, da predlože poslovne ideje i programe koji bi uticali i pomogli da ljudi uspešno žive i ostanu na selu.
„Mladi i sela više ne mogu da čekaju. Vreme za obimne i detaljne sociološke, ekonomske i sve druge stručne analize je odavno isteklo. O selu i mladima više smo slušali jadikovke i statističke preglede, nego što smo mogli da vidimo program o preobražaju sela i boljem životu mladih u njemu“,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.