Izvor: DobreVesti.rs, 30.Okt.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivački "Memorijal Ante Lambaša" u Beogradu

BEOGRAD - Preko 150 plivača  iz Slovenije, BiH, Republike Srpske, Bugarske i Srbije učestvovaće u subotu i nedelju na tradicionalnom 22. međunarodnom „Memorijalu Ante Lambaša“ koji organizuje Plivački klub Beograd, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograda u bazenu SC „11. april“ u Novom Beogradu, saopšteno je na konferenciji za medije.
- Ovakve manifestacije na najlepši način afirmišu Beograd kao grad sporta i mlaodsti, jer okupljaju budućnost plivanja iz zemalja u regionu – naglasio je Dragan Ćirić predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu Beograda. – I ove godine će gosti moći da se uvere sa kojim entuzijazmom i brigom plivački radnici kluba Beograd sjajno organizuju ove takmičenje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.