Pirotsko socijalno preduzeće „Potrčko“ pobednik na evropskom takmičenju

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Jul.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirotsko socijalno preduzeće „Potrčko“ pobednik na evropskom takmičenju

BEOGRAD - Socijalno preduzeće „Potrčko Pirot“, pobednik je takmičenja „Selfi sa radnog mesta“ koje je organizovala Evropska mreža preduzeća za socijalnu integraciju (ENSIE).


Takmičenje je organizovano sa ciljem da se prikaže raznolikost radnika i radnih mesta u socijalnim preduzećima širom Evrope i u njemu su učestvovala socijalna preduzeća iz 21 zemlje, članice ENSIE mreže.

Učešće na takmičenju je podrazumevalo slanje slika sa radnog mesta uz kreativni opis radnog mesta i preduzeća. Nakon biranja pobednika na nivou svake zemlje, organizovano je evropsko takmičenje gde je stručni žiri birao tri pobednika koji dobijaju dvodnevni put u Belgiju.

Pirotski Potrčko je bio...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.