Izvor: DobreVesti.rs, 22.Dec.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevci pozlatili puške u Kikindi

 
KIKINDA - Strelci družine Pančevo, koja je ove godine proslavila 201. rođendan, osvojili su sve četiri zlatne medalje u petom kolu Lige Vojvodine za pionirski uzrast serijskom vazdušnom puškom u Kikindi.


Najbolji pionir bio je David Dautović iz Pančeva sa rezultatom dana do 180 krugova, dok je kod pionirki slavila Pančevka Marija Aleksić sa krugom manje.  Pančevci su slavili u obe ekipne konkurencije, pretekavši kod pionira inđijsku Mladost a kod pionirki ekipu Tatre iz Kisača.
Dobri domaćni za 83 strelca u 14 ekipa bili su streljački radnici družine Kikinda. Medalje i priznanja su uručivali predsednik družine Kikinda Steva Iličić i streljački Deda Mraz.
- Ovim takmičenjem smo...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.