Oktobar – mesec posvećen švedskoj kulturi

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Okt.2014, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oktobar – mesec posvećen švedskoj kulturi

BEOGRAD - Tokom oktobra, meseca posvećenog švedskoj kulturi, Ambasada Švedske u Beogradu organizovala je najrazličitije događaje i aktivnosti, između ostalog iz oblasti mode, filma i modne fotografije. Manifestacija “Swe u Svemu” se fokusira na žensko stvaralaštvo u mnogim granama kulture i kreativnih industrija sa ciljem da se otvore putevi direktne komunikacije i saradnje među ženama stvaraocima u Srbiji i Švedskoj.


“Različita odstojanja - između modne fotografije i umetnosti”, izložba je fotografija pet renomiranih švedskih fotografkinja otvorena je 9. oktobra u Ustanovi kulture Parobrod. Posetioci su u prilici da vide postavku ove izložbe u periodu od do 29. oktobra.

"Odnosi između...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.