Najlepšim osmehom do nagrada

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jul.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepšim osmehom do nagrada

BEOGRAD - FOX Life i AVIV Park Zvezdara u nedelju 3. jula nagrađuju najlepši osmeh leta. Da biste ušli u konkurenciju za neku od vrednih nagrada u konkursu samo se osmehnite i podelite svoju radost sa svetom.  

 
 
„Konačno smo dočekali tople i sunčane dane, koji su nam svima vratili osmeh na lice. Ali pored toga što ulepšava dan vama i ljudima oko vas, osmeh vam ovog leta može doneti i lepe nagrade. Dođite da se zajedno smejemo, zabavimo, ali i da nagradimo najlepši osmeh leta“, poručuju organizatori manifestacije.
 
Osmeh ne košta ništa, ali daje mnogo. On obogaćuje one koji primaju, a ne siromašni one koji ga daju. Za osmeh je potreban samo trenutak, ali sećanje na njega...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.