Najavljen deseti jubilarni Case Study Show 2016

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Feb.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen deseti jubilarni Case Study Show 2016

BEOGRAD – Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd deseti put zaredom organizuje projekat „Case Study Show 2016“, koji će se održati na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije u periodu od 10. do 12. marta.


Case Study Show je manifestacija takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku svim mladim, ambiciznim i motivisanim studentima da zakorače u svet realnog poslovanja i svoje znanje primene u praksi, a najuspešnije očekuje praksa, trening program ili potencijalno zaposlenje.

O značaju i potencijalu ovog projekta najbolje govori i podrška nekih od najvećih kompanija na našem tržištu kao što su: Coca-Cola Hellenic, Air Serbia, Devana Tehchnologies, Mercator, Mozzart...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.