Miljojka i Ruža ruše čunjeve i prkose godinama

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Apr.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljojka i Ruža ruše čunjeve i prkose godinama

NIŠ - Kada je kuglanje u pitanju – godine nisu prepreka i njima mogu da se bavi svi od sedam do – 77 godina, a to su potvrdile i dve kuglašice, obe rođene 1942. Miljojka Jovanović iz niškog Čaira i Ruža Matijević iz pančevačkog Železničara. Miljojka je starija 47 dana od Ruže, ali su obe kapiteni svojih ekipa i spadaju među bolje igračice. Kada se igra meč između Čaira i Železničara uvek igraju jedna protiv druge na radost brojnih navijača.


Ove godine, Ruža Matijević je donele poen svom Železničaru u jesenjem delu Prve lige Srbije – Centar  na kuglani BSP u Pančevu upravo protiv Miljojke Jovanović, a u prolećnom delu u Nišu, Miljojka je se revanširala Ruži Matijević i donela važan...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.