Manifestacija „Zemunski vinski trg“

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Jul.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija „Zemunski vinski trg“

BEOGRAD - Manifestacija „Zemunski vinski trg”, koja promoviše domaće proizvođače vina otvorena je na Velikom trgu u Zemunu, uz podršku Grada Beograda.


Manifestacija „Zemunski vinski trg” održala se 3. i 4. jula na Velikom trgu u Zemunu, od 18 do 23 sata, u okviru koga se predstavilo oko 20 vinarija sa više od 100 vrsta vina.

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović izrazio je tom prilikom zadovoljstvo što je ovako lepa manifestacija postala tradicionalna, s obzirom da se održava treći put na istom mestu, objavio je Beionfo.

On je istakao da je ovaj festival produkt timskog rada kome su, pored organizatora, podršku dali Sekretarijat za privredu, Turistička organizacija...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.