Izvor: DobreVesti.rs, 23.Maj.2015, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuglašima najmanje bronza, častan otpor kuglašica protiv Nemica

 
ŠPAJHERZDORF – Muška seniorska kuglaška reprezentacija Srbije pobedila je Poljsku sa 3.996:3.655 u čunjevima i 8:0 u igračkim poenima, obezbedila najmanje bronzanu medalju i plasirala su u polufinale  Šampionata sveta u Špajherzdorfu u Nemačkoj gde će im u subotu u 11,30 rival će im biti Austrija. U prvom polufinalu sastaće se Mađarska i Nemačka (8,00).


Kuglašice Srbije nisu mogle protiv Nemica, kojima je podršku davalo preko 1.500 navijača i dva ogromna bubnja koji su tutanjala od prvog do poslednjeg hica.  Poražene su sa 3.457:3.628 (2:6), ali će se za iduće SP u žrebu naći u drugom šeširu (ekipe plasirane od petog od osmog mesta).
Ekipni rezultat srpskih kuglaša je samo 16 čunjeva...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.